keskiviikko 24. syyskuuta 2014

Servetti taittelu

 Servietti taittelut ja ohjeet lounas ja juhla kattauksille. Sis. vaihekuvat


Lounaalle:

1. Servetti asetetaan kokonaan auki
2. Taitetaan keskeltä puoliksi
3. Oikean ala kulman eka kerros vedetään vasemmalle ala kulmaan,
jolloin päälle muodostuu kolmio.
4. Käännetään päälikolmio puoliksi oikealle puolelle, jolloin vasemmalle
jää neliö.
5. Muodostetaan kolmio samalla tavalla kuin kolmannessa kuvassa eli vedetään
vasen ala nurkka oikeaan ala nurkkaan.
6. Taitetaan vasen puoli oikeaan reunaan ja saadaan kolmio.
7. Nostetaan kolmio oikein päin ja levitetään taitoksia ja se on VALMIS! 

Juhla:


1. Servietti kokonaan auki pöydälle.
2. Taitellaan kaikki kulmat keskelle.
3. Kun on taiteltu niin tältä se näyttää.
4. Taitellaan uudestaan kaikki kulmat keskelle.
5. Tältä näyttää taittelun jälkeen.
6. Käännetään koko servietti ylösalaisin pöydälle.
7. Taitellaan kulmat keskelle.
8. Tältä näyttää.
9. Vedetään alapuolelta kolmiot joka kulmasta terälehdiksi.
10. Tältä näyttää.
11. Voidaan vielä vetää sieltä takaa pienemmät lehdet, jos haluaa ja se on valmis.
12. Valmiita kukkasia.




1 kommentti:

  1. Miksi kuvat eivät näy? :( Sanalliset ohjeet ovat selkeät ja kuvia näyttäisi olevan paljon. Toivottavasti saat vielä kuvatkin näkyviin!

    VastaaPoista